Wat kun jij betekenen voor onze tandartspraktijk?

by | Sep 10, 2021 | Social media marketing | 0 comments

Wat kan jij betekenen voor onze tandartspraktijk?

 

 

In dit bericht vertel ik je er graag meer over. 

Ik help tandartspraktijken aan niet alleen meer maar vooral ook leukere patiënten. 

Dit doe ik door je praktijk op een authentieke manier online te positioneren. 

Het is geen geheim dat het percentage burn outs onder tandartsen extreem hoog is. 

Een strategie inzetten voor het werven van ‘zoveel mogelijk’ nieuwe patiënten is daarom ook meestal niet wat je écht verlangt. Veel interessanter is om te kijken hoe je:1. De omzet per patiënt kunt verhogen (zonder een een vervelende verkoper te worden).

2. Ervoor kunt zorgen dat je huidige patiënten nooit meer weggaan en je ambassadeurs worden.

3. Inschrijvingen kunt krijgen van de JUISTE patiëntenEen eenmalige flyer of advertentie zet weinig zoden aan de dijk en je trekt er doorgaans niet de patiënten mee aan waar je blij van wordt.

Dit zijn bijvoorbeeld mensen die van tandarts naar tandarts hoppen.

Of mensen die huiverig zijn over de kosten en extreem veel van jouw overtuigingskracht nodig hebben om te kiezen voor een volledig behandelplan. 

Om jouw werk (en dat van je medewerkers) zo leuk mogelijk te houden en voldoening uit je werk te blijven halen is het prettig als je leuke mensen in je stoel hebt.

Mensen die passen bij de visie van de praktijk. 

En mensen die vertrouwen in je hebben en niet gelijk argwaan krijgen of in discussie gaan als er bijvoorbeeld röntgenfoto’s gemaakt moeten worden…

Om dit type mens aan te trekken is er méér nodig dan een simpele Google advertentie of een flyer door de bus.??? ????’? ????? ? ???? ??! ?Ik help praktijken met het creëren van betrokkenheid tussen de mensen in de regio en de praktijk.

Zo voelen (toekomstige) patiënten zich verbonden met jullie, en ontstaat er een echte ‘community’ rondom de praktijk heen.

Dit zorgt niet alleen voor vertrouwen in jullie, maar mensen worden je fans en ambassadeurs en sluiten zich maar wat graag aan bij jullie ‘club’. 

De band met je huidige patiënten wordt ook sterker waardoor zij vaker zullen komen en nóg sneller overgaan tot de acceptatie van een volledig behandelplan. 

Als je nu ervaart dat je nog veel patiënten aantrekt waar je geen energie van krijgt, of het binnenkrijgen van nieuwe patiënt inschrijvingen verloopt stroef in het algemeen, stuur me dan een berichtje. 

Ik help je graag aan mensen die het leuk vinden om bij jullie in de praktijk te komen! ?

 

 

0 Comments

Submit a Comment